szélvédő javító tanfolyam

 2012.03.02. 20:20

Minden leendő, és passzívan gyakorló szélvédő javítónak tanfolyamot indítunk minden második hónap első hetének péntekén. Tehát Február 3, Április 6, és tovább... Szélvédő javító tanfolyam célja az, hogy minden vállalkozó maximális profizmussal tudja a javítást elvégezni ügyfelének, ezzel a területi lefedettséget tudja erősíteni. Célunk az hogy mindenki profin dolgozzon. Tanfolyamon a szerszámot, ragasztókat ingyen biztosítjuk. Senkinek nem kell hoznia szerszámot. Aki saját szerszámával szeretne dolgozni megteheti. Szélvédő javító tanfolyam végén aki le szeretné cserélni gépparkját 20% kedvezménnyel tudja megvásárolni. Feltétele a bankkártyás fizetés. Frissítés 2018.09.17 : Hogy mindenki az éppen aktuális árakat lássa látogasson el a szerszám oldalunkra: www.glassmechanix.hu weboldalunkra. Itt mindig az éppen aktuális szerszámok árai vannak megjelenítve!  fenti sorok azokra vonatkoznk, vagy azoknak szól, akik megvettek egy céget vagy műhelyt, amiben van egy szélvédő javító szerszám vagy örököltek egyet, vagy vették használtan, viszont nem tudják hogy kell használni...vagy máshol akarnak venni szerszámot de nincs hozzá oktatás! 

Részvételi díj: nettó 80.000.- Ft / fő   (10 fős csoport esetén)

Lehetőség van egy fős oktatásra is ennek költsége nettó 100.000.- Ft 

Mindenki levásárolhatja részvételi díját szerszámokra, ragasztókra! Ez azért fontos, mert így "ingyen" kapja az oktatást.

szélvédő javító tanfolyam kettő részből tevődik:

1. Elméleti, Gyakorlati oktatás ( 2/2 óra )

Jelentkezni a következő telefonszámokon lehet:

+36-30-355-1000

+36-20-355-1000

+36-70-355-1000

Várjuk mindenki hívását.

Briák Pál

www.szelvedojavitas.hu

www.szelvedocsere.hu

Címkék: szélvédő javító szerszám szélvédő javító kitt szélvédő javító tanfolyam szélvédő javító ragasztó szélvédő javító készlet

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavtokeszlet.blog.hu/api/trackback/id/tr894285147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása