Szélvédő javító tanfolyam beéföldön külföldön egyaránt mindenkinek elérhető. Kis filmben szemléltetem, hogy a tanfolyamot még izraelben is igénybe tudták venni. Természetesen a leendő kollega jött Budapestre és eltöltött velem egy fél napot! Minden egyes perc aranyat ér, mivel én az életben mutatom meg a szélvédő javítást és a gyakorlati oktatást élő autókon élő kuncsaftokkal testközelben adom át! Ez azért fontos mert így mindenki láthatja hogy nem egy ügynök táskáját adom el, hanem agy életpályát teszek pályára! oktatás után telefonon adok kérdés esetén tájékoztatást teljesen ingyenesen! Ennek nincs felára ezzel köszönöm meg hogy a Glass Mechanix ot választotta az új kliensem! 

Címkék: tanfolyam eladó szélvédő szett gyanta készlet szélvédő javítás javító szélvédő javító szerszám szélvédő javító kitt szélvédő javító készlet Szélvédő javító szerszám Szélvédő javító tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavtokeszlet.blog.hu/api/trackback/id/tr2212504839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása